Ηρακλής: Στην Λεωφόρο για Βέλλιο

Ηρακλής: Στην Λεωφόρο για Βέλλιο

Ηρακλής: Στην Λεωφόρο για Βέλλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, θα βρεθούν εκπρόσωποι ομάδων από Γερμανία και Αγγλία για να παρακολουθήσουν τον Απόστολο Βέλλιο.  

Οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά με την παρακολούθηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Ένα από τα ονόματα που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους είναι αυτό του Απόστολου Βέλλιου. Ο επιθετικός του Ηρακλή που κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα, παρακολουθείτε στενά το τελευταίο διάστημα από ομάδας της Γερμανίας, αλλά και της Αγγλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στη Λεωφόρο θα βρεθούν εκπρόσωποι ομάδων για να δουν εν' δράση τον Βέλλιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

Περιμένουν στον Ηρακλή

Στη Μίκρα δεν έχει ανοίξει ακόμα η συζήτηση για το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου. Ο εκπρόσωπος του μπορεί να έχει ξεκινήσει επαφές με αρκετές ομάδες, όμως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική κουβέντα με την διοίκηση του Σπύρου Παπαθανασάκη. Αυτό εκτιμάτε πως θα γίνει χρονικά μετά το Πάσχα, καθώς τότε υπολογίζεται πως οι περισσότερες ομάδες θα καταλήξουν στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού. 

Best of internet