Σιμόες 2019!

Σιμόες 2019!

Γιώργος Τσακίρης
Σιμόες 2019!

bet365

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον εκπρόσωπο του Αντρέ Σιμόες είχε την κατάληξη που όλοι περίμεναν και άμεσα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την ΑΕΚ.

Η άφιξη του εκπροσώπου (σ.σ.: Ριμπέιρο) του Σιμόες στην Αθήνα, την Πέμπη, σήμαινε ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου είχε μπει στην τελική ευθεία μεταξύ των δυο πλευρών και αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Σε συνάντηση που έγινε στον Πειραιά, στα γραφεία της Aegean, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να φτάσει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Πορτογάλου -με τον οποίο είχε κάνει μια προεργασία το προηγούμενο διάστημα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς- για επέκταση ως το 2019.

Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα με τις υπογραφές των νέων συμβολαίων και τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν προφανώς με δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου!

Πολύ εύκολα και γρήγορα, επομένως, κλείνει ένα σημαντικό θέμα για την ΑΕΚ κι αυτό γίνεται διότι όπως έχουμε σημειώσει και στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούσε κοινή επιθυμία η επέκταση της συνεργασίας.

Ο Αντρέ Σιμόες υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως έχει κάνει άριστα στην επιλογή του να έρθει στην Αθήνα για την Ένωση και ότι αισθάνεται υπέροχα στην ομάδα και τη χώρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα