Μπουμάλ η επιστροφή!

Μπουμάλ η επιστροφή!

Νίκος Μαρούδας
Μπουμάλ η επιστροφή!

bet365

Μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, ο Ολιβιέ Μπουμάλ επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς βρίσκεται σε αυτή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Μέσα και ο Εβαντζελίστα που έμεινε εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Αντρέα Στραματσόνι, ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Γηραιό και σε αυτή βρίσκεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος, επιστρέφει σε αποστολή μετά τις 31/1 και το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου και είχε τραυματιστεί.

Πλέον ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα. Επίσης, επιστρέφει και ο Λούκας Εβαντζελίστα, ο οποίος είχε αποκλειστεί από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Πράνιτς που ακολούθησε θεραπεία την Παρασκευή, όπως επίσης και ο τραυματίας Τελάντερ που έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο, αλλά και ο ανέτοιμος Σάντσεθ. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός, άφησε εκτός και τους Καλτσά, Κλωναρίδη, Λαγό...

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον «γηραιό», που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 27η αγωνιστική στη SuperLeagueΕλλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Μπεργκ, Μπουμάλ και Λέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα