Στραματσόνι: «Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται»

Στραματσόνι: «Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε τόσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την στεναχώρια του για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια τονίζοντας πως πιστεύει πολύ στη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα είναι στεναχωρημένοι. Πήγαμε στο γήπεδό τους να παίξουμε στα ίσια, με τη σωστή νοοτροπία και με διάθεση να παλέψουμε, να δώσουμε τη μάχη μας και να πάρουμε τη νίκη.

Προσωπικά, οι δύο μεγάλες μου απογοητεύσεις ήταν: πρώτον ότι ενώ είχαμε τις ευκαιρίες δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο με την ευκαιρία στου Ταυλαρίδη που ήταν η μεγαλύτερη στο ματς αλλά και του Κουτρουμπή και στο δεύτερο ημίχρονο με την ευκαιρία του Μαμούτε. Σε τέτοια ματς αυτό που πρέπει να κάνεις είναι αξιοποιείς τις φάσεις που δημιουργείς. Γιατί το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν σε ξεπληρώνει.

Και, δεύτερον, για τον κόσμο μας που τον απογοητεύσαμε. Ξέρουμε ότι τη φετινή σεζόν η ομάδα έχει στενοχωρήσει τους οπαδούς μας και ξέραμε επίσης πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Παλέψαμε σκληρά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ είμαι ο προπονητής και σας λέω ότι έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πολύ σ' αυτήν την ομάδα, στους παίκτες και τις δυνατότητές της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στο μέλλον και τα πλέι οφ».

Για το εάν θα άλλαζε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο: «Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν θυμάμαι άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα που μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου μας να τους δημιούργησε τόσα πολλά προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να προετοιμάσεις ένα ματς αλλά ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Ίσως το γεγονός ότι τραυματίστηκε ο Βιγιαφάνιες, που δημιούργησε πολλά προβλήματα αγωνιζόμενος πίσω από τους δύο επιθετικούς μας, να μας επηρέασε στην πορεία του ματς. Στο ποδόσφαιρο οι κριτικές γίνονται καθημερινά και αλλάζουν πολύ εύκολα, ο προπονητής όμως οφείλει να βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα της ομάδας και από αυτήν την άποψη πρέπει κρίνεται στο τέλος της σεζόν με βάση το τι έχει καταφέρει».

Για το αν οι πολλές μεταγραφές του Γενάρη έχουν επιπτώσεις: «Συμφωνώ σε αυτό, αλλά δεν θέλει να εκληφθεί ως δικαιολογία. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα ο Μέστο, ο Μολέδο, ο Βιγιαφάνιες και ο Λέτο αγωνίστηκαν στην 11άδα και ήταν νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν πριν λίγο καιρό στην ομάδα μας. Οποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος για να παρουσιαστεί ένα σύνολο όπως πρέπει, στο πρέσινγκ, την ανάπτυξη, τη φυσική κατάσταση, τους αυτοματισμούς, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου και του ποδοσφαίρου και δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά ματς είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κοιτάξουμε μπροστά. Εγώ πιστεύω πολύ στη δουλειά που γίνεται και στην ομάδα που έχουμε».

Για ματς με τον Ηρακλή: «Στο πρώτο ματς που παίξαμε με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη έδειξαν ότι είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα. Διαθέτουν τον Βέλλιο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση που κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους στράικερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς στη διάρκεια της εβδομάδας αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τους κεντρικούς αμυντικούς μας καθώς ο Μολέδο και ο Τελάντερ δεν έκαναν ολοκληρωμένες προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε την αποκατάσταση τους. Θα διαλέξω αυτούς που είναι σε καλύτερη φόρμα για να αγωνιστούν, την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Για το ματς με τον Ηρακλή και αν θέλει να αρχίσει ένα σερί νικών: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κατακτάμε τη νίκη σε κάθε ματς, χωρίς να βλέπουμε το επόμενο. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του ιστορία. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής μπορεί να φανεί επικίνδυνος και στην έδρα μας είναι φυσικό να αφήνουμε λίγο περισσότερους χώρους γιατί είμαστε πιο επιθετικοί. Ομως πρέπει να πω ότι βλέπω τους παίκτες μου πολύ αποφασιστικούς και συγκεντρωμένους στις προπονήσεις και είμαι αισιόδοξος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα