Χάος στην Λάτσιο

Χάος στην Λάτσιο

Χάος στην Λάτσιο

bet365

Ο αποκλεισμός από την Σπάρτα Πράγας στο Europa League έχει ξεσηκώσει τους πάντες εναντίον... όλων στην Λάτσιο.

Η φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την περσινή για τους Λατσιάλι αλλά διοίκηση, ομάδα και οπαδοί ήλπιζαν πως θα προέκυπτε κάτι ευχάριστο από το Europa League. Τελικά προέκυψαν τα χειρότερα... Η τριάρα από την Σπάρτα Πράγας στο Olimpico προκάλεσε την οργή των τιφόζι κατά του Κλαούντιο Λοτίτο, με συνέπεια αρκετοί να συγκεντρωθούν έξω από το προπονητικό κέντρο την Παρασκευή.

Μπορεί η Λάτσιο να ξεπεράσει άμεσα το σοκ του αποκλεισμού από το UEFA Europa League; Στο 3.60 προσφέρει η Interwetten το διπλό των Ρωμαίων στην έδρα της Μίλαν.

Μέσα σε αυτό, την ίδια ώρα, ο πρόεδρος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ιγκλι Τάρε και τον προπονητή Στέφανο Πιόλι συζήτησαν για περισσότερη από μία ώρα, με τη διοίκηση να χρεώνει πολλά στον allenatore. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το ματς της Κυριακής με την Μίλαν στο San Siro ενδέχεται να είναι το τελευταίο του Πιόλι καθώς σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόλυση του και η αντικατάσταση του από τον Σιμόνε Ιντσάγκι, νυν προπονητή της Primavera.

Για τους οπαδούς της Λάτσιο, πάντως, η λύση δεν είναι να αλλάξει ο προπονητής αλλά η διοίκηση, θεωρώντας ότι έφτασε πλέον η ώρα να πουλήσει τις μετοχές του ο Λοτίτο, με τον οποίο ούτως ή άλλως ποτέ δεν υπήρξε σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης...

 

SERIE A Τελευταία Νέα