Η ερυθρόλευκη... προεργασία!

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ... ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!

Η ερυθρόλευκη... προεργασία!

Οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά... φουντώνουν για τα καλά στην πλατεία Αλεξάνδρας. Γκάμα από... Φορτούνη και Πορτογαλία μέχρι... Σεμπά!

Η ερυθρόλευκη... προεργασία!

Στο Λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πολύ πρόσφατα έγινε μία νέα συζήτηση με την πλευρά του Κώστα Φορτούνη σχετικά με το νέου συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός εξάλλου είναι γνωστό το πως θέλει να... χτίσει πάνω στον Έλληνα διεθνή άσο και να τον κάνει τον επόμενό του ηγέτη. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στην επόμενη χρονιά διότι οι... σειρήνες είναι πολλές από το εξωτερικό και η... πίεση έντονη. Σε αυτά βέβαια προσθέστε και τις κουβέντες που έγιναν με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι για Μας και άλλες περιπτώσεις από Λατινική Αμερική.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν αυτές τις ημέρες και την άφιξη δύο ατζέντηδων από Πορτογαλία για σχετικά ραντεβού. Στο... τραπέζι μπορεί να πέσουν ονόματα όπως αυτά του αμυντικού χαφ Κουστόδιο, του αριστερού μπακ Βιτορίνο Αντούνιες και του αριστερού μπακ - χαφ Άλεξ (σ.σ. που μπορεί όμως να παίξει και δεξιά). Παράλληλα επί τάπητος δεν αποκλείεται να τεθεί και το ζήτημα Σεμπά, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Ιβηρική και Βραζιλία. Και όσο περνούν οι ημέρες τόσο οι συζητήσεις στις τάξεις των Πειραιωτών θα είναι πιο καθοριστικές και πιο ουσιαστικές.

Best of internet