Ο «προπονητοφάγος» Πανθρακικός!

Δημήτρης Τομαράς
Ο «προπονητοφάγος» Πανθρακικός!

bet365

Ο Πανθρακικός με την... προαγωγή του Ζόραν Στοΐνοβιτς έφτασε αισίως τις 4 αλλαγές προπονητή από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα και το Gazzetta.gr εξηγεί το γιατί.
Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς ανέλαβε κι επίσημα ως πρώτος προπονητής του Πανθρακικού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί που τον ώθησαν στην... έξοδο. Τα ανοιχτά... μέτωπα στην ομάδα ήταν πολλά και τέτοια που δεν ήταν δυνατόν να τα χειριστεί μόνος του ένας άνθρωπο. Είναι ο 2ος τεχνικός μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που αποχώρησε μετά από προσωπική απόφαση από τον σύλλογο της Θράκης, που φέτος έχει αντιμετωπίσει σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Και όταν βλέπεις προπονητές να φεύγουν έτσι από μία ομάδα, σίγουρα αυτό δεν είναι θετικό για εκείνη.
Ο Μάνουελ Ρόκα που ξεκίνησε την σεζόν δεν τελείωσε καν τον Σεπτέμβριο, καθώς κρίθηκε ανεπαρκής από τους ίδιους ανθρώπους που πέρυσι τον θεωρούσαν ικανότατο. Ακολούθησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που σε αντίθεση με τα όσα ανακοίνωσε ο σύλλογος της Κομοτονής είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας ότι δεν έχει αποφασίσει το εάν θα μείνει ή όχι στον Πανθρακικό και ότι ήθελε εγγυήσεις, που δεν του δόθηκε ποτέ.
Ουδέποτε ο Ελευθερόπουλος δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει στον Πανθρακικό. Μάλιστα ο ίδιος σε συνεντεύξεις Τύπου είχε αναφερθεί και σε αποχωρήσεις παικτών λόγω των προβλημάτων στην ομάδα και σε άλλα... ζητήματα που δυσκόλευαν για τα καλά το έργο του. Έτσι βρέθηκε μετά στη Βέροια όπου ζήτησε εκ πρώτης τρία πράγματα: απόλυτη πειθαρχία και έλεγχο στην διαχείριση της ομάδας, καμία παρέμβαση στο έργο του και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πράγματα που είχε ζητήσει και στον Πανθρακικό.
Δυστυχώς η ομάδα της Κομοτηνής πέρασε σε μία εποχή που δεν είχε την δυνατότητα να εγγυηθεί το παραμικρό σε οποιονδήποτε προπονητή. Και από την στιγμή που έτσι και αλλιώς υποβιβάζεται και η χρονιά θεωρείται χαμένη οι ιθύνοντές της ήταν σαν... παράτησαν κάθε προσπάθεια. Ο Σέρβος Στοΐνοβιτς είναι το τελευταίο προπονητικό... απόκτημα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να βγάλει την χρονιά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα