Έμπρακτη στήριξη σε Στραματσόνι!

Έμπρακτη στήριξη σε Στραματσόνι!

Νίκος Αθανασίου
Έμπρακτη στήριξη σε Στραματσόνι!

bet365

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα τον καλέσει άμεσα για να ενεργοποιήσει την οψιόν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πατάει... γκάζι για τεχνικό διευθυντή.

Μετά την φυγή του Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα και αποφάσισε να το κάνει με τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι. Ο Ιταλός τεχνικός ανακοινώθηκε στις 9 Νοεμβρίου από την «πράσινη» ΠΑΕ και η πληροφόρηση που υπήρχε εκείνο το διάστημα έκανε λόγο για συμφωνία 1.5 χρόνου ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι. Το συμβόλαιο του 39χρονου τεχνικού προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη.

Τα αποτελέσματα με τον «Στράμα» έφεραν γκρίνια στην κερκίδα, ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στηρίξει δημόσια τον νεαρό προπονητή και σκοπεύει να το κάνει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις! Πώς θα γίνει αυτό;

Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θα καλέσει τον Στραματσόνι και μαζί θα βάλουν υπογραφές στο μέλλον! Ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει την οψιόν και ο Ιταλός τεχνικός θα πάρει τα... κλειδιά και για του χρόνου, με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Αλαφούζος στηρίζει έμπρακτα τον Ιταλό και του δίνει την ευκαιρία να κριθεί για το έργο του, αφού πρώτα δουλέψει με την ομάδα στην προετοιμασία και βάλει ακόμη μεγαλύτερη σφραγίδα στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου με τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

«Φορτσάρει» για τεχνικό διευθυντή

Παράλληλα, στο «πράσινο στρατόπεδο» εντείνουν το ψάξιμο για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως έχουμε αναφέρει, ο πήχης είναι αρκετά ψηλά και μόνο όταν βρεθεί ο άνθρωπος με το πλήρες «πακέτο» θα προχωρήσει το θέμα. Ο Ζιλμπέρτο δεδομένα απασχολεί, ωστόσο, υπάρχουν και άλλα ονόματα λιγότερο γνωστά που εξετάζονται αυτή την στιγμή. Δεν πρόκειται να γίνει καμία βιαστική επιλογή, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει για μία ισχυρή προσωπικότητα που θα έρθει και θα κάνει διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα