Το φινάλε του Τότι...

Το φινάλε του Τότι...

Το φινάλε του Τότι...

bet365

Τους τελευταίους μήνες της μυθικής καριέρας του στην Ρόμα φαίνεται πως διανύει ο Φραντσέσκο Τότι που ίσως καταλήξει σε Λέστερ ή MLS.

Μπορεί να μην υπάρχει κάτι επίσημο, όπως όμως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, ο capitano είναι κοντά στο να γράψει το φινάλε της ιστορίας του με τους Τζαλορόσι. Ο 39χρονος αισθάνεται ότι ακόμα μπορεί να παίζει και να προσφέρει, όμως ο ιδιοκτήτης της Magica, Τζέιμς Παλότα, δεν είναι διατεθειμένος να τον διατηρήσει υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. «Το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν μπορεί» φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ο Αμερικανός επιχειρηματίας και όλα δείχνουν ότι όντως βρισκόμαστε κοντά το τέλος.

Ανθρωποι κοντά τον Τότι το επιβεβαιώνουν ουσιαστικά αυτό αφού βγαίνει ότι σκέφεται ποια θα είναι η επόμενη σελίδα στην καριέρα του. Τις προηγούμενες μέρες στην Ρώμη βρέθηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, τον οποίο ο capitano είχε προπονητή στην Ρόμα και πλέον η μικρο-κόντρα που είχαν έχει ξεπεραστεί. Ο allenatore φέρεται να είπε στον Τότι ότι τον θέλει για επόμενη σεζόν αν η Λέστερ καταφέρει να εξασφαλίσει έξοδο στο Champions League, μια πρόταση την οποία φαίνεται να εξετάζει σοβαρά ο 39χρονος.

Τη στιγμή που η Premier League είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Τότι, δεν ισχύει το ίδιο για την Κίνα, η οποία έχει απορριφθεί σαν επιλογή για οικογενειακούς λόγους, όμως υπάρχει και το MLS. Οι Los Angeles Galaxy, ομάδα του πρώην συμπαίκτη του, Ασλεϊ Κόουλ τον θέλουν, ενώ στην New York City παίζει ο Αντρέα Πίρλο. Επιλογές είναι επίσης η Orlando City που έχει Βραζιλιάνους ιδιοκτήτες και τον θέλουν και το Toronto των Τζιοβίνκο, Μπράντλεϊ, με τον δεύτερο να είναι και αυτός πρώην συμπαίκτης του και να έχει δηλώσει πως τον περιμένει.

Τη δεδομένη στιγμή η όποια κατάσταση σχετικά με μετακίνηση στην Αμερική βρίσκεται στη φάση των τηλεφωνημάτων, ενώ πάντα υπάρχει η συμφωνία του Τότι να αναλάβει πόστο στη διοίκηση για 6 χρόνια. Μία συμφωνία που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενεργοποιείται όποτε θέλει ουσιατικά ο capitano.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα