«Μέσα» ο Μολέδο

«Μέσα» ο Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
«Μέσα» ο Μολέδο

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Σύσπαση προσαγωγών ο Πράνιτς.

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Ροντρίγκο Μολέδο ξεπέρασε την ίωση, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Περισσότερες λύσεις έχει ο Στραματσόνι στην άμυνα ενόψει του ματς με τον Ηρακλή. Σε απόδοση 1.45 στην Magicbet να μην σκοράρει ο «Γηραιός» στη Λεωφόρο.

Από κει και πέρα, ο Ντάνιελ Πράνιτς που είναι τιμωρημένος για το επερχόμενο ματς με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο, υπέστη σύσπαση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε θεραπεία. Ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο ενώ το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα