Ξαφνικό πρόβλημα με Κουλιμπαλί!

Δημήτρης Τομαράς
Ξαφνικό πρόβλημα με Κουλιμπαλί!

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν ήταν σε θέση την Πέμπτη να ολοκληρώσει την προπόνηση στην ομάδα του Πλατανιά.
Με στόχο την 5η εκτός έδρας νίκη και ανάλογη εμφάνιση με αυτή στην Λιβαδειά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για την αναμέτρηση με την Βέροια, το Σάββατο στις 17:15. Άλλωστε όπως τόνισε και ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ο πρώτος σκοπός που ήταν η γρήγορη παραμονή της ομάδας έχει επιτευχθεί και πλέον επιδίωξη είναι το πλασάρισμα όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Στο πρόγραμμα το βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, με οδηγό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν μετά από εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών του Πλατανιά. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής. Ο Κουλιμπαλί πήρε μέρος μόνο στο πρώτο σκέλος του προγράμματος, καθώς στην συνέχεια αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Παρασκευή, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα