Κρίνεται του Μπακάκη

Κρίνεται του Μπακάκη

Gazzetta team
Κρίνεται του Μπακάκη

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θ' αποφασίσει το Σάββατο αν θα πάρει στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά.

Ο Έλληνας άσος δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, συμμετέχει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ομάδας και περιμένει πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας και τα παιχνίδια...

Ο Πογιέτ, ξέρει ότι ο Σοϊλέδης δεν προλαβαίνει λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και ο Μπαρμπόσα θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας.

Έτσι, ο Ουρουγουανός προπονητής περιμένει να δει και το Σάββατο τον Μπακάκη για ν' αποφασίσει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Θα μπορέσει η ΑΕΚ να φύγει με το διπλό από τνν έδρα του Παναιτωλικού την Κυριακή; Στο 1.75 στην Interwetten, το διπλό της Ενωσης.

Εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Ντίντακ, Βάργκας και Τζεμπούρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα