Πάει στη συνάντηση των «μικρών» ο Μποροβήλος

Πάει στη συνάντηση των «μικρών» ο Μποροβήλος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στη σημερινή συνάντηση των «μικρών», ο Αστέρας Τρίπολης θα δηλώσει «παρών» με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και της Super League, Γιώργος Μποροβήλος θα παραβρεθεί στη συνάντηση των «μικρών», που γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του ισχυρού άντρα της Skoda Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου.

Οπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το gazzetta.gr, οι Αρκάδες είναι θετικοί σε οποιαδήποτε κίνηση και πρωτοβουλία γίνεται για το καλό του ποδοσφαίρου, ωστόσο επειδή οι Μπάκος - Καϋμενάκης λείπουν στο εξωτερικό δεν είναι παρθεί η οριστική απόφαση για αν θα υπάρχει εκ μέρους τους εκπροσώπηση ή όχι. Τελικά, το «πράσινο φως άναψε».

Ετσι, στη σημερινή συνάντηση, που θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα οι προτάσεις των Ακριτών θα φτάσουν κατευθείαν στα αυτιά των ανθρώπων του Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα