Ιβάν Σαββίδης: «Δεν μπαίνω στη Ροστόφ»

Ιβάν Σαββίδης: «Δεν μπαίνω στη Ροστόφ»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης διέλυσε τις φήμες και τα σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται διοικητικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ.

Ο Ελληνας ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρθηκε στην οικονομική βοήθεια που έχουν προσφέρει, αυτός και οι συνέταιροί του στην ομάδα του Ροστόφ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει βλέψεις για να επιστρέψει στη διοίκηση της ομάδας, όπου βρέθηκε για μια τριετία (2002-2005).

Πάντως δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την αγωνιστική κατάσταση της πρωτοπόρου στη ρωσική Premier League, ομάδας του Ροστόφ, ενώ από τα λεγόμενά του έδειξε ότι παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά στις κινήσεις και στις αποφάσεις του συλλόγου.

«Δεν μπαίνω και δεν σκέφτομαι να μπω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Ως γενικός χορηγός συμμετείχα και είμαι έτοιμος να συμμετάσχω και παρακάτω. Ο Σύλλογος "Ροστόβ" βρέθηκε σε μία κατάσταση που εγώ την ονομάζω "Τμήμα Εντατικής". Εμείς σε κάποιο επίπεδο επιτελέσαμε την αποστολή ενός γιατρού εντατικής, προχωράμε σε ορισμένη αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της "Ροστόφ". Τώρα υπάρχει η ευχαρίστηση, ότι τουλάχιστον προλάβαμε έγκαιρα να επιτελέσουμε την αποστολή μας», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης, που τους τελευταίους έξι μήνες έχει στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ, ενώ πρόσφατα ο Όμιλος ΑΓΚΡΟΚΟΜ, πρόεδρος του οποίου είναι ο ίδιος, ανέλαβε τη βασική χορηγία της, όπως αναφέρει και το bsgreeks.blogspot.gr.

«Εγώ και οι φίλοι μου, ξεκινώντας από τον Αύγουστο, μέχρι και σήμερα έχουμε βάλει λίγο παραπάνω από 600 εκατ. ρούβλια. Ο "Όμιλος ΑΓΚΡΟΚΟΜ" υπόγραψε μακρόχρονο χορηγικό συμβόλαιο με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο "Ροστόφ". Νομίζω, τα επόμενα χρόνια, γενικός χορηγός θα είναι η εταιρεία μας», είπε ο Σαββίδης.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης έβαλε χαμηλά τον πήχη των αγωνιστικών προσδοκιών που έχει για τη φετινή Ροστόφ παρότι η ομάδα, μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-0, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

«To Εuropa League για εμάς φέτος, είναι το μίνιμουμ. Για το Champions League, θα παλέψουμε. Μέχρι κάποια στιγμή υπήρχαν διαφωνίες για το μπάτζετ, όμως οι παρουσίες της Ζενίτ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League, καθώς και τωρινή κατάσταση των πραγμάτων στο Αγγλικό πρωτάθλημα, μαρτυρούν, ότι η κατάσταση αλλάζει. Τώρα πλέον ζυγίζουμε ήδη όχι τα μπάτζετ, αλλά την ποιότητα και την υπευθυνότητα ξεχωριστά παικτών και ομάδων. Δεν είναι γεγονός ότι θα χρειαστούμε μεγάλες επενδύσεις για να έχουμε μια επιτυχή παρουσία στην Ευρώπη. Αν ο Μπερντίεβ (προπονητής της Ροστόβ) διατηρήσει αυτή τη διάθεση στην ομάδα, και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι στις δυνάμεις του, τότε μικρές και καθορισμένες ενισχύσεις, θα μας επιτρέψουν να είμαστε αξιοπρεπείς», συμπλήρωσε ο Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα