Από... μικρός «κιτρινόμαυρος» ο Μπακασέτας!

Από... μικρός «κιτρινόμαυρος» ο Μπακασέτας!

Νίκος Μαρούδας
Από... μικρός «κιτρινόμαυρος» ο Μπακασέτας!

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στο στόχαστρο των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου με την δική του καδιά όμως να είναι... βαμμένη «κιτρινόμαυρη»!

Ένα από τα πιο hot ονόματα από την ελληνική αγορά θα είναι το φετινό καλοκαίρι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο επιθετικός του Πανιώνιου, απασχολεί ήδη τους τέσσερις μεγάλους οι οποίοι είναι έτοιμοι για... μάχη ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να έχει μια προτίμηση. Όπως αναφέρει η «Goal», ο Έλληνας επιθετικός υποστηρίζει από μικρός την ΑΕΚ και θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ένωση. Μάλιστα, είχε κάνει το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα (ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης) και μετά το παιχνίδι φέρεται να έλεγε στο περιβάλλον του: «Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή. Να παίζω απέναντι στην... ομάδα μου, την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα