ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

Συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην έκταση του στρατοπέδου Καρατάσου είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων. 

ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) μια διερευνητική επαφή που είχαν παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην έκταση του στρατοπέδου Καρατάσου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Νεάπολης μετά την πρόσκληση του Μητροπολίτη Βαρνάβα, με συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας, του ΤΕΘΑ, του Δημάρχου Παύλου Μελά και του ΠΑΟΚ τον οποίο εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης συνοδεία του υπευθύνου εγκαταστάσεων Γιάννη Δημογιάννη και του νομικού του Ιβάν Σαββίδη Γιώργο Γκουρουβανίδη. 

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θέλει να γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις και αν μπορούν να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια για να εκμεταλλευτεί τον χώρο στην περιοχή που θα είναι και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, με τον Ιβάν Σαββίδη ν' αποφασίζει αν θα εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον καθώς πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ανακατασκευής της Τούμπας.

Best of internet