ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

ΠΑΟΚ: Η πρώτη διερευνητική συνάντηση για Καρατάσου (pics)

bet365

Συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην έκταση του στρατοπέδου Καρατάσου είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) μια διερευνητική επαφή που είχαν παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην έκταση του στρατοπέδου Καρατάσου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Νεάπολης μετά την πρόσκληση του Μητροπολίτη Βαρνάβα, με συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας, του ΤΕΘΑ, του Δημάρχου Παύλου Μελά και του ΠΑΟΚ τον οποίο εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης συνοδεία του υπευθύνου εγκαταστάσεων Γιάννη Δημογιάννη και του νομικού του Ιβάν Σαββίδη Γιώργο Γκουρουβανίδη.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θέλει να γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις και αν μπορούν να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια για να εκμεταλλευτεί τον χώρο στην περιοχή που θα είναι και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, με τον Ιβάν Σαββίδη ν' αποφασίζει αν θα εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον καθώς πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ανακατασκευής της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα