Με Στοΐνοβιτς ο Πανθρακικός

Με Στοΐνοβιτς ο Πανθρακικός

Με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς θα πορευτεί πιθανότατα ο Πανθρακικός στον πάγκο μέχρι το φινάλε της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Με Στοΐνοβιτς ο Πανθρακικός

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανθρακικού. Έτσι, με δεδομένο ότι απομένουν λίγα παιχνίδια και οι ακρίτες δεν παλεύουν για κάποιο στόχο, αφού μένουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή, αυτή τη στιγμή δε θα γίνει κάποια κίνηση για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα αναζητηθεί και θα βρεθεί με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου ενόψει της επόμενης, η οποία θα βρει τους Θρακιώτες στη Football League, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τονίζουν ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Γι' αυτό και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια ο σύλλογος της Κομοτηνής θα πορευτεί με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Χατζηνικουλάου, Ζόραν Στοΐνοβιτς. Ο Σέρβος γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της στο παρελθόν, ενώ έχει εργαστεί και στις Κ15, Κ20 του Πανθρακικού πριν γίνει βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Best of internet