Οδοστρωτήρας ο Άρης!

Οδοστρωτήρας ο Άρης!

Gazzetta team
Οδοστρωτήρας ο Άρης!

bet365

Σκορ και θέμα χόρτασαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης... φιλοδώρησε με 5 γκολ την Κοζάνη (5-1). Το πρώτο του χατ-τρικ πέτυχε ο Καπνίδης και από ένα οι Κόκε και Ν' Λουντούλου. Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Τσικόπουλος.

Πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην Β' Εθνική είναι ο Άρης που κέρδισε σήμερα την ομάδα της Κοζάνης με 5-1. Οι Θεσσαλονικείς που έφτασαν τις 21 νίκες στο πρωτάθλημα είχαν το πιο παραγωγικό τους 45λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα. Πέτυχαν 4 γκολ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά με τους γηπεδούχους με το... καλησπέρα ν' ανοίγουν το σκορ. Στο 4΄ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Καζναφέρη ο Σέρχιο Κόκε από το ύψος του πέναλτι με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Αντώνης Καπνίδης. Στο 6' μετά από σέντρα του Βουτσιά, ο επιθετικός του Άρης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων» 2-0. Οι γηπεδούχοι που έδειχνα αφηνιασμένοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν τρία τα τέρματα τους, με το πλασέ του Ντούνη στο 8΄να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τζόρτζεβιτς.

Η ομάδα της Κοζάνης κατάφερε στην μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει το γκολ. Στο 16' μετά από βολέ του τερματοφύλακα της Κοζάνης ο Βουτσιάς έχασε τον Γ. Τσικόπουλο και αφού πέρασε και τον Σιδεράκη πλάσαρε σε κενή εστία μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Οι «κίτρινοι» που έκαναν μια αγωνιστική κοιλία περίπου 10λεπτών αφυπνίστηκαν. Στο 29΄το πλασέ του Κόκε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρτζεβιτς, ενώ στο 34 ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ν' Λουντούλου. Ο Καπνίδης έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και με εύστοχο χτύπημα έκανε το 3-1. Δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Άρης πέτυχε και τέταρτο γκολ. Μετά από σουτ του Κόκε από τον άξονα ο Τζόρτζεβιτς δεν συγκράτησε την μπάλα με τον Ν' Λουντούλου με κοντινό πλασέ έγραψε το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο χαλαρός καθώς το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ρυθμός στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν όμως τις φάσεις όπως αυτή στο 70' με το εξαιρετικό ένα-δύο των Καπνίδη και Πόι με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα της Κοζάνης ν' απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το τελικό 5-1 γράφτηκε στο 84ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ντούνης και εκτέλεσε εύστοχα ο Καπνίδης που έφτασε τα 16 τέρματα στο πρωτάθλημα

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Σαμαράς (59΄Ντόγος), Ρόβας, Βουτσιάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (64΄Κυβελίδης), Καπνίδης, Κόκε (46΄Πόι), Ντούνης

Κοζάνη: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71΄Ζαχαριούδης), Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος, Γ. Τσικόπουλος, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85΄Παπανώτας), Χαματάϊ (60΄Τσαγκαλίδης)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα