Περιμένει προτάσεις από τις ΠΑΕ η Λίγκα
Σε συνέχεια της άτυπης σύσκεψης των ιδιοκτητών – ή εκπροσώπων τους – που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, η Λίγκα καλεί τις ομάδες να θεσπίσουν ένα πλαίσιο για να δρομολογηθεί η κουβέντα με την ΕΠΟ για θέματα διαιτησίας, όπως και έχει αποφασιστεί.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας, θα πρέπει να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες προτάσεις-ιδέες, οι οποίες θα συγκεντρωθούν και θα αναλυθούν σε θεσμικό επίπεδο, προκειμένου να υπάρχει το πλάνο της συζήτησης που θα δρομολογηθεί στην συνέχεια με την ΕΠΟ.
Έτσι, οι ομάδες ενημερώνονται προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και διαβουλεύσεις, με τις ιδέες τους να περνούν πρώτα από το διοικητικό συμβούλιο πριν οριστεί η συνάντηση με τις αρμόδιες αρχές της ΕΠΟ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
