Ο... τελικός και το αήττητο!

Gazzetta team
Ο... τελικός και το αήττητο!

bet365

Η Μπαρτσελόνα θέλει πρόκριση και αήττητο και η Αρσεναλ μια... ηρωική βραδιά στο Καμπ Νου! Ραντεβού που καθηλώνει στο Μόναχο!

Το Μόναχο υποδέχεται τη ματσάρα της φάσης των «16», Μπάγερν vs Γιουβέντους σε ένα μεγάλο ραντεβού που θα μπορούσε να ήταν ακόμα και... τελικός! Ωστόσο, ένα είναι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League! Οι «μπιανκονέρι» θα ψάξουν την πρώτη νίκη τους απέναντι στους Βαυαρούς από το 2-1 το Νοέμβριο του 2005, με το διπλό απόψε στην Sportingbet.gr να αποδίδει 8,00. Oι Βαυαροί με το πλεονέκτημα του 2-2 έχουν την ευκαιρία να προκριθούν και με ισοπαλίες 0-0 ή 1-1, ειδικά στοιχήματα που απόψε προσφέρονται σε απόδοση 13,00 και 8,50 αντίστοιχα! Μίλερ και Ρόμπεν τα γκολ των Βαυαρών στο Τορίνο, ο Λεβαντόφσκι δεν βρήκε δίχτυα, ωστόσο να τα καταφέρει απόψε προσφέρεται σε απόδοση 1,91. Αντίθετα, να βρει δίχτυα ο Μάντζουκιτς τιμάται στο 3.80! Μόλις μια ήττα μετρούν στα επτά τελευταία τους ταξίδια οι παίκτες του Αλέγκρι, ενώ οι οκτώ από τις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της στο Champions League συνοδεύτηκαν από Under σημείο που τιμάται στο 1,85!

Αήττητη η Μπαρτσελόνα στα 37 τελευταία παιχνίδια και με το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση! Θα σπάσει η Αρσεναλ το αήττητο, θα καταφέρει ένα μικρό θαύμα στη Βαρκελώνη; Δυο φορές οι Καταλανοί φιλοξένησαν την Αρσεναλ την τελευταία εξαετία, μετρώντας δυο νίκες (ισάριθμα G.G, σημείο στο 1.75, αλλά και Οver 3.5 στο 1.85). Οι Κανονιέρηδες πάντως έχουν ταλέντο στις... ηρωικές αποτυχίες! Το 2012 νίκησε 3-0 τη Μίλαν στον επαναληπτικό, μετά την τεσσάρα που είχε δεχθεί στο πρώτο ματς. Το 2013 αντέδρασε στην εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Μπάγερν, επικρατώντας 2-1 στην Allianz Arena, ενώ πέρσι το επανέλαβε στο Μονακό! Στο 11.00 τιμάται ένα διπλό στη Βαρκελώνη! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετρά εννέα διαδοχικές νίκες στο Καμπ Νου, ενώ το 0-3 από την Μπάγερν τον Μάιο του 2013 ήταν μοναδική ήττα της στη Βαρκελώνη στα 36 τελευταία που έδωσε για το Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα