Τα εισιτήρια για το ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

Gazzetta team
Τα εισιτήρια για το ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

bet365

Από σήμερα, οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι σημαντικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και με νίκη η ομάδα της Ηπείρου θα "παίξει" ακόμη πιο... δυνατά για την Ευρώπη.

Ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση από σήμερα.

H ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη (16/03) η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν από:

- τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από την Τετάρτη (16/03) έως την Παρασκευή (18/03) 10:00 με 17:00. Το Σάββατο (19/03) και την Κυριακή (20/03) το τμήμα εισιτηρίων θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 14:00.

- τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" τη Δευτέρα (21/03), από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους διαδικτυακά από το www.viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρες 3-4, 15 ευρώ

Θύρες 9-10, 10 ευρώ

Παιδικά εισιτήρια, Θύρες 6-9, 5 ευρώ

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα