«Ο Μαρινάκης θέλει το... 100-0»

«Ο Μαρινάκης θέλει το... 100-0»

«Ο Μαρινάκης θέλει το... 100-0»

Τι είπε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, σε συνεργάτη του Σταύρου Κοντονή για την άρνηση του Αλαφούζου να παραστεί στη συνάντηση των τεσσάρων.

Ο Σταύρος Κοντονής ήθελε συνάντηση των τεσσάρων ισχυρών αντρών του ποδοσφαίρου: Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος είπε σε συνεργάτη του Σταύρου Κοντονή ότι η διαιτησία του Κύζα μηδένισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

«Δεν πρόκειται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις πρακτικές του Μαρινάκη. Αν υπήρχε μία περίπτωση να συναντηθούμε, μετά τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι δεν υπάρχει πλέον. Είδατε ότι εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν αντιδράσαμε πουθενά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε από το γήπεδο στο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ-οφσάιντ του Καμπιάσο, αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε, επίσης, να τινάξουμε όλα στον αέρα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού πέρασε μπροστά από τον πάγκο μας και έβρισε τον Λέτο. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν γίνεται όμως μετά από μία τέτοια διαιτησία να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη και να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές του. Δηλαδή να μας ξεσκίζει η διαιτησία του Κύζα κι εμείς να τους λέμε και "ευχαριστώ". Είδαμε την Κυριακή στο ντέρμπι πως αντιλαμβάνεται το 50-50. Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0», ήταν η τοποθέτηση του Παναγόπουλου.

Best of internet