Πάλι το ίδιο πρόβλημα ο Κομπανί!

Πάλι το ίδιο πρόβλημα ο Κομπανί!

Κώστας Ζάλιαρης
Πάλι το ίδιο πρόβλημα ο Κομπανί!

bet365

Για απουσία ενός μήνα έκανε λόγο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σε μια πρώτη εκτίμηση για το πρόβλημα που αποκόμισε εκ νέου ο Βινσέν Κομπανί, γνωστοποιώντας πως είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον προηγούμενο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε!

Ο Βέλγος αμυντικός αποχώρησε από τον επαναληπτικό με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Etihad» λίγο μετά την πρώτη σέντρα, αφού αισθάνθηκε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Κατάλαβε και ο ίδιος ότι έπρεπε να μην πιεστεί από τη στιγμή που φέτος η χρονιά του έχει στιγματιστεί από την αδυναμία του να σταθεροποιηθεί και να είναι συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του αρχηγού της ομάδας και αυτά που είχε να πει ήταν δυσάρεστα, πρώτα για εκείνον που τον υπολόγιζε ενόψει και του ντέρμπι του Μάντσεστερ κι έπειτα για τους οπαδούς των «πολιτών»...

«Είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το ίδιο σημείο, οπότε υποθέτω ότι όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πάει περίπου έναν μήνα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα