«Κάποιον θα έχουν ως υποψήφιο...»
«Κάποιος θα έχουν ως υποψήφιο... Το τι διαρρέεται και το τι μπορούν να κάνουν στην άλλη πλευρά είναι δικό τους θέμα. Εμείς ως διοίκηση θα βάλουμε ξανά υποψηφιότητα για τις εκλογές με την πίστη πως θα τις κερδίσουμε», είναι το σχόλιο από πλευράς προεδρείου της Ομοσπονδίας και για Παπαμιμίκο και για τα όποια άλλα σενάρια για τις επερχόμενες εκλογές. Όσον αφορά στο Κύπελλο από την ΕΠΟ προκύπτει πως τον πρώτο λόγο τον έχει η FIFA και όχι η UEFA.
Η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει για το θέμα αυτό και κατόπιν τούτου η UEFA θα... ακολουθήσει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
