Κρίνεται του Αθανασιάδη ενόψει Ατρομήτου

Νίκος Τσιώκος
Κρίνεται του Αθανασιάδη ενόψει Ατρομήτου

bet365

Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν ο Γιώργος Αθανασιάδης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο ματς του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο. Εξετάσεις για Γιούδα, σήμερα επέστρεψε η αποστολή.

Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Αθανασιάδη να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή. Αυτή θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς έχει χάσει και κάποιες προπονήσεις λόγω της θητείας του στον στρατό.

Από τη μεριά του, ο Τρύφων Γιούδας, ο οποίος τον αντικατέστησε, αποχώρησε τραυματίας στο 86' της αναμέτρησης με την Ένωση. Πρώτη εκτίμηση δεν υπάρχει, με τον 23χρονο γκολκίπερ να υποβάλλεται σε εξετάσεις την Τετάρτη (17/3) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αμφότεροι δεν καταφέρουν να είναι στην αποστολή, τότε οι Θρακιώτες θα μείνουν με τον 16χρονο Γιώργο Τζελέπη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα και έγραψε ιστορία.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή επέστρεψε από την Αθήνα στην Κομοτηνή το πρωί της Τρίτης (15/3), με άπαντες να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Έτσι, η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (20/3) θα ξεκινήσει με προπόνηση αύριο το απόγευμα, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες του τραυματία Χρήστου Τζάνη και του διεθνή Αλφρέδο Μεχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα