Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Κιέβου 0-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Κιέβου 0-0

bet365

Σίτι και Ντιναμό Κιέβου ταλαιπώρησαν την μπάλα και κόλλησαν στο 0-0, με τους πολίτες να παίρνουν την πρόκριση στους «8» με συνολικό σκορ 3-1.

Το 3-1 του πρώτου ματς υπέρ της Σίτι δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στην Ντιναμό. Αν σκεφτεί κανείς, όμως, ότι οι Ουκρανοί ήθελαν τουλάχιστον 3 γκολ για την πρόκριση, σίγουρα θα περίμενε πολλά περισσότερα. Οι Άγγλοι από την άλλη πρόσθεσαν ακόμη μία κακή εμφάνιση στο τελευταίο διάστημα και μετά από ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, το 0-0 ήταν πολύ φυσιολογικό, δίνοντας τους πολίτες την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το μόνο που έμεινε από τα πρώτα 45' ήταν οι τραυματισμοί των Κομπανί και Οταμέντι, που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Η μοναδική τελική προσπάθεια εντός εστίας ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Τεόντορτσικ. Και αυτή χωρίς να γίνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις... Πολλά λάθη, κανένα ρίσκο και αν έμπαινε γκολ θα ήταν πολυτέλεια για το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.

Τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα στην επανάληψη. Το φάουλ του Τουρέ στο 58' πέρασε άουτ, την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Αγουέρο στο 59', όμως τουλάχιστον είδαμε κάποιους συνδυασμούς της προκοπής. Στο 61' η Σίτι έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όμως ο Χεσούς Νάβας είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, πριν έρθει και η πρώτη καλή ευκαιρία για την Ντιναμό, με τον Γιαρμολένκο, όμως, να στέλνει από καλή θέση την μπάλα πάνω στον Χαρτ. Το ματς τουλάχιστον άνοιξε, στο 73' ο Τουρέ πλάσαρε πάνω στον Σοβκόβσκι από το ύψος της περιοχής, ενώ ο Χαρτ έβγαλε τόσο το σουτ του Μπουγιάλσκι στο 87' όσο και εκείνο του Γιακοβένκο στην πιο καθαρή ευκαιρία των Ουκρανών στο 4' των καθυστερήσεων, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί (7' Μανγκαλά), Οταμέντι (24' Ντεμικέλις), Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Σίλβα (79' Στέρλινγκ), Αγουέρο

Ντιναμό Κιέβου (Σέργκεϊ Ρεμπρόβ): Σοβκόβσκι, Αντούνες, Ντράγκοβιτς, Χατσερίντι, Βίντα, Μπουγιάλσκι, Γκούσεβ (62' Γιακοβένκο), Βελόζο, Γιαρμολένκο, Γκαρμάς (64' Σιντόρτσουκ), Τεόντορτσικ (46' Γκονσάλες)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα