«This is Piraeus»!

Δημήτρης Τομαράς
«This is Piraeus»!

bet365

Η ατάκα του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς για την πειραιώτικη κυριαρχία, η αποθέωση του Νταβίντ Φουστέρ και η... τρέλα του Εστέμπαν Καμπιάσο. Διαβάστε για τις ερυθρόλευκες αντιδράσεις μετά το ντέρμπι.

«This is Piraeus!», ήταν η ατάκα του Σέρβου άσου με το που μπήκε στα αποδυτήρια μετά το εμφατικό 3-1 με τον Παναθηναϊκό. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ήταν ενθουσιασμένος από τη νίκη στο ντέρμπι, όπως και όλοι οι ερυθρόλευκοι.

Στα αποδυτήρια ο Νταβίντ Φουστέρ είχε την τιμητική του, καθώς αποθεώθηκε από όλη την ομάδα πάνω από 2 φορές ενώ... τρελαμένος ήταν ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος άσος πανηγύρισε με την ψυχή του για την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ματς αυτό. Και φυσικά όπως σας γράψαμε και χθες το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πρωίας από αρκετούς άσους της ομάδας.

Πριν το τραγούδι, τον χορό και τα... μπουγελώματα στα αποδυτήρια φυσικά μίλησε στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Μάρκο Σίλβα με τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Τα συγχαρήτηριά του μετέφερε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ενώ όλοι συγκεντρώθηκαν μαζί μετά για να βγάλουν και τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Δείτε εδώ την ερυθρόλευκη παρακάμερα του ντέρμπι του Φαλήρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα