Ικανοποίηση για Πατσατζόγλου στον Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Ικανοποίηση για Πατσατζόγλου στον Πανιώνιο

bet365

Ο Μπακασέτας έστρεψε πάνω του τα φώτα, όμως στον Πανιώνιο είναι ικανοποιημένοι και με τον Βασίλη Πατσατζόγλου, που έπαιξε βασικός και έδειξε καλά στοιχεία.

Με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στη Σκόντα Ξάνθη, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός που έστρεψε πάνω του τα βλέμματα. Όμως, στον Πανιώνιο δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Βασίλη Πατσατζόγλου. Ο 22χρονος στόπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου είχε δύο συμμετοχές, αλλά αμφότερες ήταν ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Κόντρα στους ακρίτες πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά, καθώς χρησιμοποιήθηκε στο πλευρό του Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, στο «κυανέρυθρο»... στρατόπεδο έμειναν ικανοποιημένοι από τον ανιψιό του Χρήστου Πατσατζόγλου, καθώς έδειξε καλά στοιχεία.

Έτσι, τεχνικό τιμ και διοίκηση μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του και να τον έχουν κανονικά στα πλάνα τους στον προγραμματισμό που θα κάνουν για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα