Το 50%... ψηφίζει Πανόπουλο!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ 6 ΕΚ ΤΩΝ 12 ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ

Το 50%... ψηφίζει Πανόπουλο!

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει γίνει αποδέκτης θετικών μηνυμάτων για την συνάντηση της Πέμπτης από τουλάχιστον έξι ομάδες. Κορυφώνονται την Τετάρτη οι επαφές. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Το 50%... ψηφίζει Πανόπουλο!

Ο Λεβαδειακός μέσω του Γιάννη Κομπότη έχει ταχθεί υπέρ του Πανόπουλου για το project της συνάντησής του. Το ίδιο και ο Πλατανιάς με τον πρόεδρό του να έχει ήδη κάνει κουβέντα με τον ισχυρό άνδρα της Ξάνθης.

Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr και με βάση τις επαφές που έχουν γίνει υπάρχουν τουλάχιστον έξι ομάδες που εμφανίζονται θετικές για την συνάντηση της Πέμπτης. Ως γνωστόν ο Χρήστος Πανόπουλος έχει ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας Λίγκας των... μικρών με τις 12 ομάδες. Έως τώρα λοιπόν έχει τουλάχιστον το 50% με το μέρος του.

Στόχευσή του όμως είναι έως το πρωί της Πέμπτης να έχει το 100%. Η επαφή των 12 θα γίνει στην Αθήνα στις 17.00. Συναντήσεις και συζητήσεις θα υπάρξουν και την Τετάρτη. Ορισμένες επαφές τις έχει κάνει προσωπικά ο Πανόπουλος, όμως ήταν και εκπρόσωποι ομάδων που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να είναι στην συνάντηση αυτή, επικοινωνόντας με τα γραφεία του συλλόγου ή στελέχη της ομάδας.

Best of internet