To μυαλό πλέον στη Βέροια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, μετά το σπουδαίο διπλό επί του Λεβαδειακού, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτήν την φορά με αντίπαλο τη Βέροια.
Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, στο πρόγραμμα της Τρίτης έριξε το βάρος στα παιχνίδια κατοχής. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο 6 εναντίον 6. Όσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή στην Λιβαδειά, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στην συνέχεια έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
