ΠΑΟΚ: Το διήμερο... της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Το διήμερο... της Τούμπας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το διήμερο... της Τούμπας

bet365

Στον ΠΑΟΚ θα γνωρίζουν αύριο (16/3) αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «ρίξει» την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Τι αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (17/3) όταν και θα εκδικαστεί η υπόθεση για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό.

Αρκετή δουλειά περιμένει την νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ τις επόμενες δύο ημέρες καθώς την Τετάρτη και την Πέμπτη θα εκδικαστούν οι υποθέσεις με Ατρόμητο (η έφεση για την μείωση της ποινής) και Ολυμπιακό. Αύριο (16/3) οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν ενώπιων της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μειώσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την έφεση του τότε θα παίξει με τον κόσμο του κόντρα στην Καλλονή. Αν όχι τότε θα παραμείνει η ποινή της μιας αγωνιστική.

Την Πέμπτη (17/3) θα υπάρξει άλλη μια δικαστική μάχη, αν πραγματοποιηθεί, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Και λέμε αν πραγματοποιηθεί γιατί τις επόμενες ώρες θα παρθεί απόφαση αν οι δικηγόροι συνεχίσουν την απεργία τους. Στον Δικέφαλο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα πρέπει ν' απολογηθεί με υπόμνημα ή αν θα προσπαθήσει να πάει πιο πίσω η εκδίκαση. Όπως κι αν έχει το θέμα στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν η υπόθεση να τραβήξει σε μάκρος. Θέλουν να «καθαρίσουν» με την τιμωρία που θα επιβληθεί για τα γεγονότα της Τούμπας, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι στα play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα