Σουμ: «Έχω προτάσεις από Κύπρο και Ισραήλ»

Σουμ: «Έχω προτάσεις από Κύπρο και Ισραήλ»

Σουμ: «Έχω προτάσεις από Κύπρο και Ισραήλ»

bet365

Ο Γιτζάκ Σουμ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο του Ισραήλ κάνοντας ειδική μνεία στο νταμπλ με τον Παναθηναϊκό αλλά και την αγάπη που εισπράττει από τους Έλληνες οπαδούς.

Ο Γιτζάκ Σουμ εδώ και μία πενταετία μπορεί να απέχει από τους πάγκους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει την μάχη.

Ο προπονητής του νταμπλ του Παναθηναϊκού (2003/04) παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινή ιστοσελίδα, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως περιμένει την κατάλληλη πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους.

«Έχω πρόταση από μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, αλλά και από το Ισραήλ, όμως ακόμη περιμένω», τόνισε αρχικά ο 67χρονος τεχνικός για να αναφερθεί στη συνέχεια στη σχέση του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

«Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί ανοίγουν τις πόρτες στον έλεγχο διαβατηρίων και μου ζητούν φωτογραφίες. Μου λένε όλοι πως τους λείπω.

Μάλιστα, μία 18χρονη σερβιτόρα με πλησίασε και μου είπε πως η φωτογραφία μου βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι της. Την ρώτησα πως γίνεται αυτό, αφού ήταν μόλις 6 ετών όταν εργαζόμουν στον Παναθηναϊκό. Μου εξήγησε πως ο πατέρας της είχε τοποθετήσει την φωτογραφία μου για να της φέρει γούρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα