Του... πάει η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Του... πάει η Καλλονή

bet365

Ο Μιχάλης Μανιάς ανέπτυξε... πελατειακή σχέση με την Καλλονή τη φετινή σεζόν, αφού σε βάρος της σκόραρε στα ματς και των δύο γύρων. Ισοφάρισε την περσινή επίδοση ο φορ του ΠΑΣ.

Εκ νέου δίχτυα βρήκε ο Μιχάλης Μανιάς κόντρα στην Καλλονή στη Μυτιλήνη. Ο 26χρονος φορ είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα με 8 γκολ και το αξιοσημείωτο είναι ότι τη φετινή σεζόν ανέπτυξε... πελατειακή σχέση με τον σύλλογο της Λέσβου.

Αυτό διότι είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου στους Ζωσιμάδες, με την ΑΕΛΚ να είναι η μοναδική ομάδα την οποία έχει... πληγώσει σε αμφότερα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στις 21 Νοεμβρίου 2015 ο Μανιάς είχε... υπογράψει τη νίκη του «Άγιαξ» (2-1) με δύο προσωπικά του τέρματα, ενώ το περασμένο Σάββατο (12/3) πέτυχε ακόμα ένα, αφού ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στον Ταρλά.

Από εκεί και πέρα, τα 8... τεμάχια είναι η επίδοση που είχε και πέρυσι, αλλά σε 28 αγώνες και όχι σε 26, όπως φέτος, και αν συνεχίσει να... πυροβολεί, τότε στις εναπομείνασες αγωνιστικές θα την ξεπεράσει.

Βέβαια, όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι ο Μανιάς αποτελεί ένα σημαντικό... γρανάζι στη μηχανή του ΠΑΣ, καθώς δεν έχει χάσει ούτε ματς στο φετινό πρωτάθλημα και βάζει τη δική του... σφραγίδα στην πορεία των Ηπειρωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα