Το «Καλαφάτης»... μεγαλώνει!

Το «Καλαφάτης»... μεγαλώνει!

Νίκος Αθανασίου
Το «Καλαφάτης»... μεγαλώνει!

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βελτιώνει το προπονητικό του κέντρο και άμεσα θα δημιουργηθεί ακόμη ένα βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χορτάρι.

Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα, ο Παναθηναϊκός χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, το οποίο πέρασε στα χέρια του συλλόγου από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον Πανιώνιο. Το «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν θυμίζει σε τίποτα το προ τριετίας «Απήλιον», με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να κάνει ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Αυτή την στιγμή στο Κορωπί υπάρχουν δύο γήπεδα με χορτάρι και ένα με πλαστικό χλοοτάπητα. Οι ανάγκες, όμως, είναι μεγαλύτερες και έχει παρθεί η απόφαση το επόμενο διάστημα να δημιουργηθεί ακόμη ένα βοηθητικό με φυσικό χορτάρι. Το προπονητικό κέντρο θα επεκταθεί στα «γειτονικά» οικόπεδα, τα οποία είχε αγοράσει ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με το τότε «Απήλιον», ώστε όταν χρειαστεί να μπορεί να «μεγαλώσει» τις εγκαταστάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα