Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

Δημήτρης Τομαράς
Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ήδη το προσχέδιό του για τη νέα χρονιά. Πρόθεση παραμονής για Μάρκο Σίλβα, 3-4 μεταγραφές και προετοιμασία που θα αρχίσει νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.

Το project των Πειραιωτών θα κινηθεί σε τρεις άξονες:

1. Η παραμονή του Μάρκο Σίλβα: Ο Ολυμπιακός έχει κάθε πρόθεση και διάθεση να διατηρήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη ο Σίλβα έχει μιλήσει δύο φορές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα περίοδο ενώ ανάλογες επαφές έχουν γίνει και με τον Γιάννη Βρέντζο. Το προσχέδιο υπάρχει και ο Απρίλιος θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό αλλά προκύπτει και από τις 2 πλευρές η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους.

2. Το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ: Ανεξάρτητα από τις αποχωρήσεις και τις πωλήσεις που δεδομένα θα γίνουν (σ.σ. όπως π.χ. του Σεμπά που μπορεί να φύγει ή περιπτώσεων σαν τους Κασάμι, Ρομπέρτο και Μαζουάκου που μπορεί να πωληθούν) η στόχευση είναι να γίνουν 3-4 μεταγραφές ποιότητας και ουσίας και κυρίως σε θέσεις που... πονάει ο σύλλογος, όπως η αμυντική του γραμμή ή ενίσχυση σε άκρα και κορυφή της επίθεσης.

3. Η προετοιμασία και ο προγραμματισμός: Τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει πως πάει νωρίτερα και η προετοιμασία. Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και για τις 20 Ιουνίου. Προτεραιότητα για το α' στάδιο είναι πάντα το Ζέεφελντ και μετά υπάρχει ή η Γερμανία ή η Ολλανδία. Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να προκύψει ακόμα και παρουσία σε διεθνές τουρνουά, όπως σε προηγούμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα