Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

Το «ερυθρόλευκο» project σε τρεις άξονες

Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ήδη το προσχέδιό του για τη νέα χρονιά. Πρόθεση παραμονής για Μάρκο Σίλβα, 3-4 μεταγραφές και προετοιμασία που θα αρχίσει νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.

Το project των Πειραιωτών θα κινηθεί σε τρεις άξονες:

1. Η παραμονή του Μάρκο Σίλβα: Ο Ολυμπιακός έχει κάθε πρόθεση και διάθεση να διατηρήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη ο Σίλβα έχει μιλήσει δύο φορές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα περίοδο ενώ ανάλογες επαφές έχουν γίνει και με τον Γιάννη Βρέντζο. Το προσχέδιο υπάρχει και ο Απρίλιος θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό αλλά προκύπτει και από τις 2 πλευρές η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους.

2. Το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ: Ανεξάρτητα από τις αποχωρήσεις και τις πωλήσεις που δεδομένα θα γίνουν (σ.σ. όπως π.χ. του Σεμπά που μπορεί να φύγει ή περιπτώσεων σαν τους Κασάμι, Ρομπέρτο και Μαζουάκου που μπορεί να πωληθούν) η στόχευση είναι να γίνουν 3-4 μεταγραφές ποιότητας και ουσίας και κυρίως σε θέσεις που... πονάει ο σύλλογος, όπως η αμυντική του γραμμή ή ενίσχυση σε άκρα και κορυφή της επίθεσης.

3. Η προετοιμασία και ο προγραμματισμός: Τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει πως πάει νωρίτερα και η προετοιμασία. Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και για τις 20 Ιουνίου. Προτεραιότητα για το α' στάδιο είναι πάντα το Ζέεφελντ και μετά υπάρχει ή η Γερμανία ή η Ολλανδία. Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να προκύψει ακόμα και παρουσία σε διεθνές τουρνουά, όπως σε προηγούμενα χρόνια.

Best of internet