ΑΕΛ: Μπλόκο τους... τζαμπατζήδες

ΑΕΛ: Μπλόκο τους... τζαμπατζήδες

ΑΕΛ: Μπλόκο τους... τζαμπατζήδες

bet365

Αλλαγή εταιρίας σεκιούριτι και έκκληση στον κόσμο για βοήθεια από την διοίκηση της Λάρισας.

Να σταματήσει την... επιδημία των τζαμπατζήδων θέλει η διοίκηση της ΑΕΛ, που με αφορμή τα γεγονότα στο ματς με τον Απόλλωνα και των πολύ μικρό αριθμό εισιτηρίων που κόπηκαν αναλογικά με την παρουσία του κόσμου, προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, αλλάζει η εταιρία φύλαξης του γηπέδου, ενώ γίνεται ταυτόχρονα και έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει κι αυτός να απομακρυνθούν από τις εξέδρες όσοι δε πληρώνουν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 5/3/2016, όπου οι δικαίως αγανακτισμένοι οπαδοί από τις άσεμνες χειρονομίες του Λεβεντογιάννη και των υπολοίπων του πάγκου του Απόλλωνα Σμύρνης προσπάθησαν να αντιδράσουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ SECURITY ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 12.000 ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 50%, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ P.S.T. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ EUROPA SECURITY. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αυτήν την αφορμή κάνει έκκληση στους οπαδούς μας να βοηθήσουν τόσο στην αποτροπή του οποιουδήποτε γεγονότος το οποίο μπορεί να έχει αποτέλεσμα την τιμωρία της έδρας αλλά και βαριά πρόστιμα, αλλά και στην καταπολέμηση του μεγάλου προβλήματος των «τζαμπατζήδων», οι οποίοι ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Από την Κυριακή η νέα εταιρία Security έχει λάβει εντολή να μην επιτρέψει σε κανέναν να βρίσκεται όρθιος σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, κυρίως στις θέσεις των επισήμων και εφόσον ο οποιοσδήποτε δεν επιδεικνύει απόκομμα εισιτηρίου η εισιτήριο διαρκείας να οδηγείται αυτόματα εκτός του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα