Δεν είναι αρνητικός ο Ιβάν Σαββίδης

Δεν είναι αρνητικός ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Η προοπτική συνάντησης, υπό τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, των τεσσάρων «μεγάλων» δεν βρίσκει αρνητικό τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έχει απαντήσει επίσημα στην πρόσκληση – πρόταση, να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους ιδιοκτήτες των υπολοίπων τριών ομάδων, αλλά όπως λένε οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη «δεν είναι αρνητικός μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο».

Ο Ιβάν Σαββίδης και την περασμένη εβδομάδα έδειξε διάθεση να καθίσει και να συζητήσει με τους ομόλογους του σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που δεν συζητάει καθόλου ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» είναι το ενδεχόμενο να κατέβει ο ΠΑΟΚ, εάν κι εφόσον γίνει, στο δεύτερο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ για τον Σαββίδη δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στη ρεβάνς του κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα