Πρόβλημα με Καπετάνο στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Καπετάνο στην Ξάνθη

bet365

Πρόβλημα με τον Καπετάνο προέκυψε στην Ξάνθη, καθώς δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο στο ματς με τον Πανιώνιο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση.

Ένας... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός της Ξάνθης είδε τον Παντελή Καπετάνο να δέχεται χτύπημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα στη σημερινή προπόνηση να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια, με την προετοιμασία ενόψει αυτού να ξεκινάει από την Καθαρά Δευτέρα (14/3).

Η προπόνηση περιελάμβανε παρακολούθηση DVD της αναμέτρησης της Κυριακής (13/3) και στη συνέχεια άπαντες πάτησαν γήπεδο για να δουλέψουν στην κυκλοφορία της μπάλας με πάσινγκ γκέιμ και στην πίεση, ενώ έγιναν και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Άλλη απουσία δεν υπήρξε, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπολογίζει εκ νέου στον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών.

Το ίδιο θα πράξουν στο ματς του Σαββάτου (19/3) και οι Φερνάντο Γουάλας, Χρήστος Λισγάρας, που έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα με αυτές που δέχτηκαν στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (18/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα