Σε τρομερή φόρμα και προς παραμονή ο Ανγκούλο

Δημήτρης Τομαράς
Σε τρομερή φόρμα και προς παραμονή ο Ανγκούλο

bet365

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο σκόραρε κόντρα στον Λεβαδειακό το 4ο του τέρμα στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις του Πλατανιά και οδεύει προς παραμονή στον σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός συνεχίζει να δείχνει την ποιότητά του αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα. Γκολ και με Λεβαδειακό στο 3-0 του Πλατανιά, που ήταν το 4ο του στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Σκόραρε στην 21η αγωνιστική, κάνοντας το εντός έδρας 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Και αμέσως μετά στο εκτός έδρας 2-0 της 22ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Εκεί έβαλε το 2ο σερί του γκολ, που ήταν και πάλι το γκολ Νο2 στο ματς για τους Χανιώτες.
Ξαναβρήκε δίχτυα στην 24η αγωνιστική και στην ήττα με 2-1 από την Καλλονή και τέλος σκόραρε και στην 26η αγωνιστική με τους Βοιωτούς. Σύνολο λοιπόν 4 γκολ.
Ο Ανγκούλο είναι πλέον πρώτος σκόρερ του Πλατανιά και ενώ με τις εμφανίσεις του σίγουρα οδεύει σε παραμονή και τη νέα χρονιά. Άφησε πίσω του τον Μιλούνοβιτς, που έχει 5 γκολ.
ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΓΚΟΥΛΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE:
21 ΑΓΩΝΕΣ: 6 ΤΕΡΜΑΤΑ, 2 ΑΣΙΣΤ, 76 ΠΑΣΕΣ, 52 ΛΑΘΗ, 4 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ, 4 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 15 ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα