Μπαίνουν οι Λόπεζ, Μάνος

Μπαίνουν οι Λόπεζ, Μάνος

Νίκος Τσιώκος
Μπαίνουν οι Λόπεζ, Μάνος

bet365

Οι Τζόναθαν Λόπεζ και Δημήτρης Μάνος αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Βέροιας από την Τρίτη (15/3) για να τεθούν στη διάθεση του Ελευθερόπουλου.

Με προπόνηση την Τρίτη (15/3) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Σε αυτή αναμένεται να πάρουν κανονικά μέρος και οι Τζόναθαν Λόπεζ, Δημήτρης Μάνος. Οι δύο παίκτες έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και εκτός απροόπτου θα είναι παρόντες στο κανονικό πρόγραμμα.

Ειδικά για τον Ισπανό, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα είναι ευχάριστα τα νέα, καθώς αποτελεί τον βασικό γκολκίπερ της «βασίλισσας του Βορρά», ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει και μία εξτρά λύση που ακούει στο όνομα Δημήτρης Μάνος.

Έτσι, στη λίστα με τους τραυματίες παραμένουν οι Μπατιόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε, ενώ δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα