Η εξήγηση για Εβανζελίστα

Η εξήγηση για Εβανζελίστα

Νίκος Αθανασίου
Η εξήγηση για Εβανζελίστα

bet365

Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία κίνηση που προκάλεσε απορίες για την απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι.

Από βασικός στο ματς με τον Ατρόμητο και σκόρερ του 1-0, ο Λούκας Εβανζελίστα έμεινε εκτός αποστολής από τον Αντρέα Στραματσόνι για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του Ιταλού τεχνικού δημιούργησε εύλογες απορίες, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα πειθαρχικό θέμα, απλά για τακτικούς λόγους δεν επέλεξε τον Βραζιλιάνο μέσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα, ο «Στράμα» είχε τετ-α-τετ με τον νεαρό ποδόσφαιριστη στο Κορωπί και του εξήγησε πως βάσει πλάνου, υπήρχαν ποδοσφαιριστές με χαρακτηριστικά που ταίριαζαν περισσότερο για το σχέδιο που είχε καταστρώσει ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Βλαχοδήμος που και αυτός έμεινε εκτός αποστολής «πλήρωσε» την μέτρια εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα