ΠΑΣ... κι εσύ για πεντάδα!

Νίκος Τσιώκος
ΠΑΣ... κι εσύ για πεντάδα!

bet365

Στο... κόλπο της πεντάδας μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη του επί της Καλλονής και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης. Κρίνουν πολλά τα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ενδιαφέρον παρουσιάζει μόνο η μάχη της πεντάδας, αφού έχουν κριθεί ο τίτλος και ο υποβιβασμός. Ο... μαραθώνιος για την είσοδο στα πλέι οφ συνεχίζεται και με το πέρας της 26ης αγωνιστικής έχουμε και τέταρτη... υποψήφια ομάδα.

Ο λόγος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έφτασε τις τρεις σερί νίκες, έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης, που ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην έκτη θέση και μπήκε για τα καλά στο... κόλπο. Βέβαια, το -6 από την πεντάδα δίνει ένα προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ωστόσο αν οι «κυανέρυθροι» δε λάβουν αδειοδότηση, τότε ο έκτος παίρνει το... εισιτήριο.

Μάλιστα, οι Ηπειρώτες έχουν και πιο βατό πρόγραμμα από τους Αρκάδες, που έχουν να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Βέροια, ώστε να έχουν τη δυνατότητα για περισσότερους βαθμούς. Πάντως, το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο, αφού τρεις από τις τέσσερις ομάδες που δίνουν μάχη για την πεντάδα κοντράρονται μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, την 27η αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους Νεορμυρνιώτες να φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ την 28η. Δύο αναμετρήσεις, οι οποίες θα κρίνουν πολλά για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Η βαθμολογία των τεσσάρων

ΠΑΟΚ 41

Πανιώνιος 40

Αστέρας 34

ΠΑΣ Γιάννινα 34

Το υπόλοιπο πρόγραμμά τους

27η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

28η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

30ή αγωνιστική

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα