Πελεγκρίνι: «Μάχη και στα δύο μέτωπα»

Πελεγκρίνι: «Μάχη και στα δύο μέτωπα»

Κώστας Ζάλιαρης
Πελεγκρίνι: «Μάχη και στα δύο μέτωπα»

bet365

Σε αυτό το σημείο της σεζόν, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αρνείται να βάλει προτεραιότητες και όπως τόνισε, η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες», υποδέχονται τη Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Τρίτης στον επαναληπτικό του υπέρ τους 3-1 της Ρωσίας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Χιλιανός προπονητής της ομάδας θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να σκέφτονται ότι δεν υπάρχει το προβάδισμα πρόκρισης και πως όλα ξεκινούν πάλι από το 0-0.

«Δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε περάσει... Θα πούμε ότι είναι 0-0 και θα παίξουμε όπως ξέρουμε για να προκριθούμε με νίκη. Σκεφτόμαστε πρώτα αυτό και μετά το ντέρμπι της Κυριακής. Δεν διαλέγουμε διοργανώσεις, διεκδικούμε και στις δύο ό,τι μπορούμε.

Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή και με 27 βαθμούς να διακυβεύονται μέχρι το φινάλε, ουδείς ξέρει τι μπορεί να συμβεί... Αυτό που έχω να πω είναι ότι πριν έρθω εγώ στη Σίτι η ομάδα δεν είχε περάσει στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έχουμε βρεθεί δύο φορές εκεί... Για εμένα, είναι το ίδιο είτε ξέρω ότι θα φύγω από την ομάδα, είτε όχι. Θέλω το καλύτερο και θα συνεχίσω να δουλεύω γι' αυτό».

Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της πλέον, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει την επίδοξη πρωταθλήτρια Λέστερ! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Λέστερ – Νιουκάστλ και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Επί του αγωνιστικού, ο Πελεγκρίνι γνωστοποίησε ότι ο Γιάγια Τουρέ που έχασε το ματς με τη Νόριτς το περασμένο Σάββατο, είναι έτοιμος και θα παίξει την Τρίτη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα