«Έφτασε να μοιάζει μικρή ομάδα η Άρσεναλ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Έφτασε να μοιάζει μικρή ομάδα η Άρσεναλ»

bet365

Έναν λόγο παραπάνω για πικάρισμα είχε ο Εουρέλιο Γκόμες μετά το παιχνίδι της Γουότφορντ με την Άρσεναλ, λόγω και της θητείας του στο παρελθόν στην Τότεναμ, ωστόσο, τα λόγια του μάλλον αποτυπώνουν το γενικότερο αίσθημα για το σύνολο του Βενγκέρ...

Οι «κανονιέρηδες», απέτυχαν και στο στόχο του Κυπέλλου αφού αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Γουότφορντ, η οποία πέρασε με το τελικό 2-1 από το «Έμιρεϊτς» για να βρεθεί στα ημιτελικά του «Γουέμπλεϊ».

Με το Λιγκ Καπ να έχει χαθεί, το Κύπελλο να λαμβάνει τέλος, το Τσάμπιονς Λιγκ ουσιαστικά χαμένο και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ να φεύγει... μακριά, ο Αρσέν Βενγκέρ καλείται να διαχειριστεί ξανά μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τους οπαδούς να ζητούν το φινάλε της θητείας του στον πάγκο...

Μετά την Μπαρτσελόνα, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει την Εβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Σε απόδοση 2.60 στην Interwetten η νίκη των «κανονιέρηδων».

Ο Εουρέλιο Γκόμες, πάντως, παρακολουθώντας από τον πάγκο των «hornets» το παιχνίδι της Κυριακής, είχε να πει:

«Ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή να παίξουμε με την Άρσεναλ και ήμασταν έτοιμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι. Πλέον, η Άρσεναλ μοιάζει με μικρή ομάδα όταν παίζει σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε άλλες ομάδες. Δείχνει να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει κάποιον τίτλο αυτή τη στιγμή. Όταν είχαμε τη μπάλα, ξέραμε και αντιλαμβανόμασταν ότι μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, καθώς υπήρχαν χώροι... Η ομάδα του Βενγκέρ δεν ήταν τόσο καλή αμυντικά και συνεχίζει να έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα