Κλείστε το παλιομάγαζο μωρέ...

Κλείστε το παλιομάγαζο μωρέ...

Κλείστε το παλιομάγαζο μωρέ...

Ο Ν. Τζαντζαράς εξηγεί γιατί διαφέρει ο ΠΑΟΚ, δημοσιεύει μια φωτογραφία και σας καλεί να... “βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας”...

Ξέρω από την στιγμή που άνοιξε κενή μπροστά μου αυτή η σελίδα, πως όταν ολοκληρωθεί το κείμενο και δημοσιευθεί και πάλι δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού, θα αραδιάσουν από κάτω ένα σωρό “επιχειρήματα” με τα οποία γελούν πια και μικρά παιδιά...

Ξέρω επίσης, πως αν ήταν ο ΠΑΟΚ στην θέση του Παναθηναϊκού, από την “πράσινη”... χαρά που θα έμενε πίσω ένας διεκδικητής ίδιων στόχων, η “αντικειμενική” αρθρογραφία θα σφύριζε αδιάφορα. Νωπή είναι άλλωστε ακόμη η τελευταία φορά που η κλοπή των βαθμών του ΠΑΟΚ από τα play off (πρόπερσι), έστειλε τον όποτε βολεύει “σιωπηλό” Παναθηναϊκό (και τον απόντα από την τελευταία συνάντηση ιδιοκτητών πρόεδρό του), στα προκριματικά του Champions League.

Αλλά γι αυτό διαφέρει ο ΠΑΟΚ: Γιατί κανείς στις τάξεις του, δεν θέλει να πάρει κάτι που δεν του ανήκει. Κανείς από όσους μετρούν τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και τα βγάζουν 31, δε θα χαιρόταν με έναν κάλπικο τίτλο, με την καταλήστευση κάποιου άλλου, προς όφελος του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα χειροκροτείται πάντα ο καλύτερος. Εκτός κι αν είναι διαπιστωμένο, πως έγινε καλύτερος με την... ορθολογική αξιοποίηση προϊόντων εγκλήματος.

Δημοσιεύω λοιπόν σήμερα μια φωτογραφία, από το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο χθεσινό “ντέρμπι αιωνίων”, που έρχεται κόντρα στη ροή του αγώνα, υπενθυμίζει σε όλους ότι το... λιοντάρι αυτής της σαβάνας, έχει πάντα δίπλα και γύρω του της ύαινες και τις... νυφίτσες για παν ενδεχόμενο και αλλάζει όλο το ματς. Μαζί με την φωτογραφία, δημοσιεύεται και το απόσπασμα του κανονισμού διαιτησίας, με το σκίτσο που επεξηγεί στους διαιτητές τι θα πει «επηρεάζει την φάση».

Πιθανόν ο κύριος Κύζας να μην το έλαβε αυτό το εγχειρίδιο –  ίσως να μην... έφτασε για όλους. Ενδεχομένως διάφοροι... καθηγητές διαιτησίας και τηλεκριτικοί, να σας δίνουν τις εξηγήσεις που σας... πρέπουν. Εδώ σήμερα, αφού ευχηθώ να κλείσει αυτό το παλιομάγαζο, μέχρι να γίνει ποδόσφαιρο, να σταματήσει δηλαδή και το ψευτο-πρωτάθλημα, θα σας προτρέψω σε αυτό που σας προτρέπουν να κάνετε συνήθως και όλοι οι... πιεσμένοι συνάδελφοι της συνδρομητικής:

Δείτε, διαβάστε και... βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Χαρούμενα Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή.

Best of internet