Αστέρας Τρίπολης: Προβληματισμός και στόχος το... 4 στα 4

Αστέρας Τρίπολης: Προβληματισμός και στόχος το... 4 στα 4

Αστέρας Τρίπολης: Προβληματισμός και στόχος το... 4 στα 4

Η επόμενη μέρα από την ήττα στο Περιστέρι έχει γεμίσει τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπλης με προβληματισμό, νεύρα αλλά και αποφασιστικότητα για το απόλυτο από εδώ και πέρα.

Η ήττα στο Περιστέρι προκάλεσε εκνευρισμό στη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, που θέλοντας να λάβει τα μέτρα της γκάζωσε τους παίκτες ενόψει της συνέχειας και είναι αποφασισμένη να μοιράσει και πρόστιμα.

Από τη μία υπάρχει ικανοποίηση για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας αλλά αυτό που έχει προβληματίσει – και εκνευρίσει είναι ο τρόπος που ήρθε η ήττα.

 Ο Αστέρας ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Δημούτσου στ 17’. Τα πράγματα εξελίσσονταν ακόμη καλύτερα όταν στο 63’ ο Κεϊτά αποβλήθηκε.

Τα πάντα ήταν στο χέρι τους αλλά εκεί από δύο στημένες φάσεις ήρθε ακόμη μια ήττα. Ο Λαζαρίδης στο 68’ κάνει φάουλ που δεν δίνεται στον Ιγκλέσιας και ισοφαρίζει κι ο Λε Ταλέκ… κάνει εφιαλτικό το μεσημέρι στον αντίπαλο.

Πλέον, στον Αστέρα δεν έχουν κανένα περιθώριο. Στόχος τους είναι το 4Χ4 και να πάρουν τουλάχιστον την 6η θέση. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, γι αυτό θα δουλέψουν Χάβος και παίκτες.

Αυτή τη στιγμή είναι στους 34 βαθμούς, έχοντας όσους κι ο ΠΑΣ όντας παράλληλα έξι βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο και επτά από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με το -6 του «δικέφαλου του Βορρά» αλλά και την αδειοδότηση της ομάδας της Πλατείας.

Το πρόγραμμα για τον Αστέρα είναι αρκετά δύσκολο με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο «Κολοκοτρώνης» την άλλη εβδομάδα, μετά  Αστέρας πηγαίνει στον Ηρακλή και κλείνει την κανονική διάρκεια με Παναθηναϊκό και Βέροια εντός.

Πίστη και αποφασιστικότητα είναι τα δυο στοιχεία που θα πρέπει να έχουν στην Τρίπολη για να τα καταφέρουν, χτίζοντας πάνω στα καλά στοιχεία που έδειξε στο Περιστέρι.

Best of internet