Απάντησε δείχνοντας το «τριφύλλι» ο Λέτο

Απάντησε δείχνοντας το «τριφύλλι» ο Λέτο

Gazzetta team
Απάντησε δείχνοντας το «τριφύλλι» ο Λέτο

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έγινε αποδέκτης αρκετών αποδοκιμασιών στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τον Αργεντινό να απαντά δείχνοντας το «τριφύλλι» προς την εξέδρα.

O Σεμπάστιαν Λέτο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική 11αδα του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και λόγω και του παρελθόντος του με τους «ερυθρόλευκους» ήταν αναμενόμενο να γίνει αποδέκτης αρκετών αποδοκιμασιών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα τα πρώτα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη αναγνωριστική της παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, με τον Λέτο να απαντά στην εξέδρα δείχνοντας το «τριφύλλι» στην φανέλα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα