Ρεν - Λυών 2-2

Gazzetta team
Ρεν - Λυών 2-2

bet365

Η Ρεν επέστρεψε, ισοφάρισε σε 2-2 την Λυών, που είχε προηγηθεί με 2-0, και γίνεται χαμός για την 3η θέση, όπου βρίσκεται η Νις.

Η Λυών προηγήθηκε με 2-0, όμως τα χάλασε όλα και το τελικό 2-2 με την Ρεν αφήνει 4 ομάδες σε απόσταση 3 βαθμών από την 3η θέση, όπου βρίσκεται η Νις. Οι λιονέ μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν δοκάρι με τον Λακαζέτ στο 9', είδαν τον Ντεμπελέ να σώζει στην γραμμή την κεφαλιά του Ουμτιτί στο 26', όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 33'. Ο Κορνέ έκανε πανέμορφη προσπάθεια και έδωσε μισό γκολ στον Γκεζάλ, που έκανε το 0-1.

Η επανάληψη ξεκίνησε με δεύτερο γκολ για την Λυών, όταν στο 54' ο Λακαζέτ με κεφαλιά έκανε το 0-2 μετά από γέμισμα του Φερί και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι ρενέ, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 70' μείωσαν σε 1-2 με τον Ντιάν να σκοράρει στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Ντεμπελέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως είδαν τον Μπογκά να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 82' παρά την προσπάθεια του Ράφαελ να σώσει στην γραμμή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα