Κωστούλας: «Άρρωστη η κατάσταση με την διαιτησία»

Gazzetta team
Κωστούλας: «Άρρωστη η κατάσταση με την διαιτησία»

bet365

Για άρρωστη κατάσταση που επικρατεί στην διαιτησία έκανε λόγο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι διαιτητές θα πρέπει να ελέγχονται από την Λίγκα.

Ο ιδιοκτήτης των «καναρινιών» μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και δεν έκρυψε πως έχει μετανιώσει που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Αρχικά ανέφερε: «Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα. Δεν έχω μετανιώσει που πρόσφερα στον τόπο μου στους φίλους του Παναιτωλικού και στην ομάδα. Αλλά ο τρόπος που βλέπω πως γίνονται όλα με έχουν κάνει να μετανιώσω και ο λόγος δεν είναι οικονομικός».

Για το ποδόσφαιρο και αν θέλουν οι φορείς να φτιαχτεί: «Το αν θέλουν είναι δύσκολο να το πω. Μέχρι στιγμή έχουν μειωθεί κατά πολύ αυτά που έδιναν. Μειώνονται συνεχώς και όλοι βλέπουν πως το προϊόν μας δεν έχει την λάμψη που είχε πιο παλιά. Μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προβληθούν όπως πριν. Έχουμε το παράδειγμα του ΟΠΑΠ. Ενώ τον είχαμε και μας βοηθούσε, ξαφνικά βρέθηκε εκτός από κάποιες ομάδες με την λογική του είναι του Μελισσανίδη. Τι με νοιάζει εμένα ποιου είναι αφού βοηθάει; Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και ομάδες που πληρώνουν στην ώρα τους, συναγωνίζονται άλλες που δεν πληρώνουν. Έχουμε χάσει παίκτες που τους δίναμε δέκα και οι άλλοι τα διπλά».

Για την διαιτησία: «Είναι άρρωστη, τελείως άρρωστη η κατάσταση στην διαιτησία. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο. Μπαίνει ένας διαιτητής που τον πληρώνω εγώ και ένας τρίτος και τέταρτος τον ελέγχει αν έκανε σωστά την δουλειά του. Θα πρέπει εμείς να τον ελέγχουμε και όχι να τον ελέγχουν ερασιτέχνες».

Για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο: «Βλέπω πως έχω αρχίσει να ντρέπομαι να συναντάω κόσμο και να μου λένε «στο ποδόσφαιρο είσαι»;. Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται το τελευταίο διάστημα πως έχει αγριέψει. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και πως, αλλά οι μισθοί τρέχουν, τα έξοδα τρέχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα