Ολυμπιακός: «Έδωσε μαθήματα ο κόσμος μας»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Έδωσε μαθήματα ο κόσμος μας»

bet365

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπεριφορά του καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το κλίμα ήταν τεταμένο. Οχι μόνο την εβδομάδα του ντέρμπι αλλά όλες τις τελευταίες μέρες με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι και δύσκολο στην Ελλάδα να ξεφύγει η κατάσταση. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ωστόσο στο Καραϊσκάκης δεν συνέβη το παραμικρό και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το τέλος του παιχνιδιού και στέκονται μόνο στην συμπεριφορά του κόσμου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον υπέροχο κόσμο μας, που δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα και έδωσε μαθήματα υποστήριξης σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα